Lister 34+ Læderhåndtag Til Køkkenlåger

Lister 34+ Læderhåndtag Til Køkkenlåger. Find et stort udvalg af køkkengreb, dørknopper og håndtag til dine køkkenlåger fra epoq. Vores greb i læder har både et enkelt og moderne udtryk, samtidig med at de fungerer perfekt som håndtag til skabe og skuffer. Alt i håndtag og greb til køkkenlåger og skabe forny dit køkken med nye greb til skabslåger og skuffer hvis du vil udskifte dine greb til køkkenlåger eller andre skabe og skuffer, skal du finde nye greb med den samme hulafstand, som de gamle greb. Standardlængde er tilpasset så grebet passer til en hulafstand på lågen på 12,8 cm, således at buen på højeste sted er ca. Östernäs lædergreb, garvet læder, 65 mm.

Handles And More

Sejest Handles And More

Find et stort udvalg af køkkengreb, dørknopper og håndtag til dine køkkenlåger fra epoq. I jem & fix finder du et stort og varieret udvalg af greb til skabe og skuffer, som du kan se her på siden. Pift de gamle skabe og skuffer op med nye greb og knopper.

Vi sælger alt inden for kophængsler til køkkenlåger og lignende, ligemeget om du søger et kophængsel med tredimensionel trinløs justeringsmulighed, en montageplade eller tilbehør.vi har de rigtige hængsler til en hver type anvendelse og hjælper dig gerne med at finde det rette hængsel.

Östernäs lædergreb, garvet læder, 65 mm. Natur, sort, mørkebrun, cognac og london (se billedeksempler). I jem & fix finder du et stort og varieret udvalg af greb til skabe og skuffer, som du kan se her på siden. Standardbredde på vores lædergreb er 27 mm. Östernäs lædergreb, garvet læder, 65 mm.

Handles And More

Overvejer du derfor at udskifte de gamle skabshåndtag, står vi klar med nye lædergreb, som kan skræddersyes til netop dine mål. Find et stort udvalg af køkkengreb, dørknopper og håndtag til dine køkkenlåger fra epoq. Vælger du dine nye køkkenlåger hos hth, får du 5 års garanti på dine køkkenlåger. 5 års garanti på nye køkkenlåger.. Pift de gamle skabe og skuffer op med nye greb og knopper.

Popular posts from this blog

Logo Timeline Green Is Universal Frisk

Mastercard Logo White Svg